18 september 2010

gratis kookboek

Ik ben dol op kookboeken, en al helemaal als ze gratis zijn. Voor moeders van kinderen die lunch mee naar school nemen of voor degenen die, zoals ik, gezond willen lunchen op het werk, is er Smart school time recipes. Een e-book dat gratis te downloaden is, bomvol lekkere recepten voor in de lunchtrommel of Tupperwarebak. Deels vegetarisch, deels veganistisch, maar er staan ook recepten met kip in.


Zeg nou zelf, dat is toch een kadootje?

6 opmerkingen:

  1. WAt leuk,dat het gratis is. Ik lees graag kookboeken van de bieb. En kopieer,die enkele recepten,die ik na proberen echt lekker vind.Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige tip. Ik zit hier te kwijlen. Ik zal toch een dagje stad moeten doen om wat ingrediƫnten aan te schaffen, maar dat kan ook heel gezellig worden.
    groeten, Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goeie tip zeg, gratis en lekker, wat wil een mens nog meer!!
    groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik voel met bijna jarig, geweldige tip! Er gaat een wereld voor me open met deze recepten. De schrijvers hebben veel te maken met allergische kinderen lees ik, dus veel glutenvrije, koemelkvrije lekkernijen. Niks mis mee, supergezond eten. Ik ga een boodschappenlijstje maken met ingrediƫnten!!! Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Absoluut! wat een geweldige tip! Dank!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Weer zo'n goede tip! Bedankt!
    Ik kom wat vaker op je weblog kijken... (ik ben ook vegetarisch en ik kom hier zeer leuke recepten tegen)

    BeantwoordenVerwijderen