Een schandalig makkelijke zaterdagavondhap. Een warme dag, ons huis is net een duiventil met kinderen die in en uit vliegen, geen zin om te koken en eigenlijk ook niet de goede dingen in huis. Wat doe je dan?
Je neemt een restje Turks brood (mag best een tikkie aan de oude kant zijn), een mengseltje van olijfolie met knoflook, zeezout en peper en smeert het daarmee in. Broodje een paar minuten onder de grill, een tomaatje snijden en een paar champignonnetjes bakken, wat sla uit de tuin plukken, et voilá: een gezond alternatief voor een diepvriespizza.
|
de "light" versie |
|
de "heavy" versie, besprenkeld met een lekkere dosis pesto |
Daar is niets schandaligs aan. Gezond en smaakt luchtig met de warmte. groeten Izerina
BeantwoordenVerwijderenLekker he! Een vriendinnetje van me maakt graag pizza van turks brood met verse tomaat en avocado. En cheddar, maar dat is vast te vervangen door cheezly oid. Ga ik binnenkort eens proberen :)
BeantwoordenVerwijderen