tag:blogger.com,1999:blog-2447800461144267330.post3239949277812774235..comments2023-02-20T10:21:45.945+01:00Comments on Mieb eet echt eten: nep-parmezaanMiebhttp://www.blogger.com/profile/11216318410526789667noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2447800461144267330.post-91804698455124152122010-09-01T11:40:01.961+02:002010-09-01T11:40:01.961+02:00@Miekenoor: dank! Ik eet op dit moment geen kaas o...@Miekenoor: dank! Ik eet op dit moment geen kaas omdat ik in het voorjaar zuivel helemaal van mijn menu heb geschrapt om te bekijken of dat zou helpen tegen hooikoorts. En (tromgeroffel....) dat klopte! Ik heb er helemaal geen moeite mee om melk, slagroom, yoghurt en dat soort dingen te laten staan (nog beter voor het milieu ook). Maar kaas is een ander verhaal.<br /><br />@Dominique: dank voor het goed idee, we hebben hier regelmatig stukken Turks brood over en dit is een perfecte manier om het toch op te gebruiken!Miebhttps://www.blogger.com/profile/11216318410526789667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2447800461144267330.post-77128663873553238002010-08-31T14:59:19.263+02:002010-08-31T14:59:19.263+02:00Er zijn verscheidene Italiaanse recepten waarin &q...Er zijn verscheidene Italiaanse recepten waarin "armeluis parmezaan" wordt gebruikt: pangrattato. In de keukenmachine vermalen, oud, stokbrood/ciabatta enz. Dit wordt uitgebakken in de olijfolie met evt. een teentje knoflook en wat tijm. Voor een ander smaakje kan je er ook wat gedroogde paddestoelen doorheen doen. Het geheim zit 'm in het goed uitbakken. Heerlijk over de pasta. En prima om een restje brood te verwerken. Succes!Dominiquenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2447800461144267330.post-7253824019115180062010-08-31T13:42:49.080+02:002010-08-31T13:42:49.080+02:00Enige site dit, Mieb, via Bewuste Eenvoud gevonden...Enige site dit, Mieb, via Bewuste Eenvoud gevonden, dank voor de tip. Vraagje: hoe komt het dat je geen kaas meer wilt eten? Of heb ik een blogje gemist?Anonymousnoreply@blogger.com